Львів – Ворскла 2:2

Голи: Яковеллі, 55, Борзенко, 75 – Челядін, 8, Кравчук, 89

Дивіться також: "Карпати" запропонували клубам по 500 тисяч гривень за перемогу над "Рухом": резонансне відео

Гості з Полтави відкрили рахунок у матчі вже на 8-й хвилині. Челядін отримав передачу з правого флангу перед чужою штрафною, після чого вклав м'яч під праву штангу прекрасним ударом – 0:1.

Весь перший тайм львів'яни намагалися атакувати ворота 16-річного Павла Ісенка, який провів дебютний матч в УПЛ. Кравчук пробив з-за меж штрафного точно по центру воріт, де і стояв Ісенко. Згодом зміщення з лівого флангу Яковеллі завершив потужним ударом по центру воріт, який тільки розім'яв Ісенко.

Номінальні господарі поля у Тернополі встановили паритет лише у другому таймі: Ісенко вирішив швидко ввести м'яч в гру кидком на правий фланг, після чого фланговий захисник вирішив повернути в центр оборони, де Яковеллі вже підтискав Павлюка. Оборонець здригнувся, форвард підібрав, і запустив парашут за комір Ісенку – 1:1.

На 75-й хвилині "Львів" вже вийшов уперед. В штангу потрапив Гончар з гострого кута на правому фланзі штрафної, після чого Шина перевів на голову Борзенку, якому вже нічого не заважало перед порожніми воротами – 2:1.

Наприкінці основного часу матчу у Тернополі гості вирвали нічию – Кравчук пробив з 7-ми метрів після розіграшу кутового. 2:2 і дуже яскрава кінцівка матчу.

Львів – Ворскла відеоогляд матчу

  • Таким чином, "Львів" не зміг наблизитися до "Ворскли" у турнірній таблиці – 28 очок у полтавчан та 24 у львів'ян. "Олімпік", який йде на 10 місці, має однакову кількість балів з ФК "Львів".
  • Цікаво, що середній вік гравців полтавчан склав 18,5 років. 16-річний воротар "Ворскли" Павло Ісенко дебютував цим матчем в УПЛ.