Львів – Арсенал-Київ 1:0
Гол: Дуарте Б., 36

Перед матчем трибуни "Арени-Львів" виглядали досить скрутно, однак це не завадило футболістам показати видовищний футбол. У першому таймі абсолютною ігровою перевагою володіли господарі поля, які мали щонайменше чотири можливості відзначитися у воротах Сергія Сітало.

Реалізувати вдалося ж лише один момент. На 36-й хвилині подача з правого флангу у виконанні Адамюка на лінію воротарського завершилася ударом зльоту від Бруно. Сітало впорався з цим ударом, але не зміг відвести загрозу воротам остаточно і нападник суперника добив м'яч у порожні ворота – 1:0. Гості, у свою чергу, не змогли відповісти супернику нічим путнім у першому таймі.

Друга половина зустрічі виявилася повною протилежністю першій. "Арсенал-Київ" хоч і менше володів м'ячем, але створив безліч небезпечних моментів біля воріт Богдана Сарнваського. До того ж "Львів" на 63-й хвилині залишився у меньшості, коли автор єдиного голу у матчі отримав друге попередження і достроково покинув поле.

Також варто зазначити, що і "Арсенал-Київ" майже через 10 хвилин залишився вдесятьох. Незрозумілий фол проти суперника на фланзі здійснив Лола і отримав друге попередження. Після цього "Львів" впевнено завершив матч з мінімальною перемогою.

Таким чином, ФК "Львів" піднявся на дві сходинки і посів 7 позицію. "Арсенал-Київ" продовжує залишатися на дні турнірної таблиці УПЛ (12 місце).

Відеоогляд матчу Львів – Арсенал-Київ

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24