Прогноз на матч "Манчестер Юнайтед" – "Манчестер Сіті"

Це буде матч 31-го туру АПЛ, який мав бути зіграний ще 16 березня. Але тоді "Манчестер Юнайтед" грав проти "Вулверхемптона", а "МанСіті" з "Свонсі" у чвертьфіналі Кубка Англії. Тож цей матч перенесли. Варто додати, що тоді команди здобули різні результати – МЮ програв і вилетів з турніру. Натомість "Манчестер Сіті" виграв, як і потім гру проти "Брайтона" у півфіналі. Тож команда Пепа Гвардіоли зіграє в фіналі проти "Вотфорда" 18 травня.

Та не тільки у Кубку Англії справи у команд йдуть по різному. В чемпіонаті Англії "МанСіті" бореться за перемогу, у той час як "МанЮнайтед" може "пролетіти" повз місце у Лізі чемпіонів. І навіть те, що матч відбудеться на "Олд Траффорд", не робить "червоних дияволів" фаворитами протистояння. навпаки, вони виступають відвертими аутсайдерами. особливо після чотирьох голів від "Евертона".

Це варто побачити, як "Манчестер Юнайтед" з непристойним рахунком програв "Евертону"

Прогноз "Фаворит спорт"

Їх експерти оцінили перемогу "Манчестер Юнайтед" коефіцієнтом 7,00. На те, що переможе "Манчестер Сіті" – 1,45. Нічия у матчі – 4,65.

Букмекери очікують, що у матчі буде мінімум три голи. Коефіцієнт на ставку "тотал матчу більше 3,0" – 1,80, у той час як "тотал матчу менше 3,0" – 2,02.

Та й одразу чотири гравці "МанСіті" мають більше шансів забити, аніж їх суперники – 1,75 на гол Серхіо Агуеро, 2,10 на гол Габріела Жезуса. Гол Лероя Сане чи Рахіма Стерлінга – 2,50. Натомість гол Ромалу Лукаку за МЮ – 3,00. Такий же коефіцієнт на гол Ріяда Мареза. Для прикладу, гол українця Олександра Зінченка – 9,50. Гол колишнього гравця "Шахтаря", який зараз виступає за "червоних дияволів" Фреда – 13,00.

Дещо про Зінченка: Зірка збірної України увійшов у топ-10 найдорожчих футболістів світу

Прогноз 1xBet

Букмекери цієї контори виставили коефіцієнт у 6,85 на перемогу "Манчестер Юнайтед". Перемога "МанСіті" – 1,5. Нічия – 4,84.

Експерти очікують у матчі, що обидві команди заб'ють – 1,665 на це. На те, що хоча б одна команда не заб'є – 2,325.

Щодо авторів голів, то у Серхіо Агуеро коефіцієнт 1,88, Габріеля Жезуса – 2,1. Гол Ромалу Лукаку – 3,44. Ставка на гол Олександра Зінченка – 14,00.

Читайте також: Дам 10 мільйонів, – президент "Інгульця" пообіцяв щедрі призові за перемогу над "Шахтарем"

Прогноз PariMatch

Перемога "Манчестер Юнайтед" оцінена в 6,50. Перемога "МанСіті" – 1,47. Нічия – 4,90.

Варто зазначити, що у випадку перемоги "Манчестер Сіті", команда вийде на перше місце у чемпіонаті Англії. Нічия чи перемога МЮ залишить лідером чемпіонату "Ліверпуль".