Як повідомляє інформаційна агенція "Інтерфакс-Україна", у Будинку футболу Марина Порошенко та президент ФФУ Андрій Павелко представили благодійний флешмоб під назвою "Запроси особливого друга на футбол".

Читайте також: Жіноча збірна з футболу розгромила хорваток на виїзді у відборі на Чемпіонат світу

Так, у рамках презентації ініціативи дружина українського президента вручила перші 200 благодійних квитків дітям з особливими освітніми потребами, дітям воїнів АТО, дітям переселенців зі Сходу України та Криму, а також учням дитячо-юнацьких футбольних шкіл.

Крім того, Перша леді звернулася до усіх небайдужих з проханням підтримати цей флешмоб: придбати квитки на фінал жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА 2018 року та подарувати їх своїм "особливим друзям".

Для України – велика честь приймати фінал як чоловічої, так і жіночої Ліги Чемпіонів 2018 року, оскільки це є показником довіри до нашої держави з боку європейських партнерів. Я впевнена, що Київ гідно зустріне фіналісток жіночої Ліги Чемпіонів, а це можуть бути команди з Англії, Німеччині та Франції,
– підкреслила Марина Прошенко.

Президент ФФУ Павелко своєю чергою наголосив, що фінал жіночої Ліги Чемпіонів у Києві є чудовою можливістю залучити дітей до заняття спортом. За його словами, розвиток жіночого футболу є одним із пріоритетів діяльності ФФУ.

"Хоча поки українські жіночі команди не досягали великих успіхів, але за належної підтримки та розвитку, сподіваюся, що ці успіхи прийдуть в майбутньому", – додав керівник українського футболу.

Нагадаємо, вже відомо, скільки коштуватимуть квитки на фінал чоловічої Ліги чемпіонів.