Маріуполь – Юргорден 2:1
Голи: Піхальонок, 63, Фомін, 97 (пен) – Баджі, 77

Варто зазначити, що маріупольців у цьому матчі влаштовувала і нульова нічия, адже у першому матчі у Швеції "Маріуполь" зіграв у нічию з "Юргорденом"

Читайте також: Маріуполь – Юргорден: відео голів та моментів матчу

У першому таймі найнебезпечнішими були моменти у Каріма Мрабті з "Юргордена", який небезпечно пробив зі штрафного. Він також мав шанс, коли в дотик закінчував атаку своєї команди. Але слабо і в руки воротарю.

У "Маріуполя" небезпечним моментом відзначився В'ячеслав Чурко, який пробивав з гострого кута. Але Андреас Ісакссон зіграв доволі надійно. У моменті Піхальонка він завдав удар повз ворота.

Голи у матчі команди забивали вже по перерві. Спочатку вперед вийшли номінальні господарі (нагадаємо, матч відбувався в Одесі, а не Маріуполі). Відзначився Олександр Піхальонок. Він пробив з-за меж штрафного майданчика. Допоміг йому рикошет від Ольссона, після чого м'яч полетів у протихід воротарю.

Читайте також: Двоє українських футболістів потрапили до переліку топ-50 талантів в Європі

Після цього гравці "Юргордена" почали більше тиснути на ворота Рустама Худжамова. І в одному з моментів їм вдалося забити. Аліу Баджі елегантно п'ятою в дотик переправив м'яч у ворота української команди.

Відтак команди зіграли в нічию 1:1 в основний час як і у Швеції, тож їм довелося грати екстра-тайм.

Ще до того, як команди зіграли 100 хвилин, "Маріуполь" знову вийшов вперед. Бикова збили у штрафному майданчику, і арбітр вказав на 11-метрову позначку. Вирок чітко реалізував Руслан Фомін, пробивши у правий від себе кут (воротар кинувся у протилежний).

На це "Юргорден" відповів подвійним моментом Баджі та Ольссона, але обидва рази виручав команду Худжамов.

Читайте також: Стали відомі дати та час матчів 4-го туру УПЛ, коли зіграє "Динамо" – поки невідомо

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи "Маріуполь" зіграє з "Бордо". Перший матч відбудеться в Одесі в четвер, 9 серпня.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24