Як повідомляє XSPORT, Рябінський заявив, що втомився від політичної метушні і не хоче розглядати поєдинок Повєткіна і Руденко під цим кутом.

"Не думаю, що у нас якось повинні позначатися відносини між країнами. Це спорт і ми не належимо до цього як до політичних дій. Політична метушня вже всіх порядком задовбали, треба займатися боксом, а не взаємними докорами", – наголосив він.

Читайте також: Український боксер ефектно переміг росіянина та став чемпіоном Європи

За словами промоутера, українці та росіяни – фактично один народ, проте проведенню поєдинку можуть перешкодити представники обох сторін.

Дуже хотілося б обійтися без посилених заходів безпеки, але відморожені є з обох сторін. Хочеться, щоб всі ставилися до цього як до спорту, адже політика тут ні до чого. Вона влазить в наше життя, але треба намагатися абстрагуватися від таких речей. Моє думка: росіяни і українці фактично один народ,
– додав промоутер.

Нагадаємо, український боксер Андрій Руденко буде змагатися з російським боксером Олександром Повєткіним за чемпіонський титул WBO International в суперважкій вазі у Москві. У боксерській організації підкреслили, що переможець поєдинку, буде змушений провести захист титула WBO International протягом 120 днів.