Не так вже й давно це було одне з найбільш очікуваних протистоянь для українських уболівальників. Оскільки за "Мілан" грав нинішній головний тренер збірної України Андрій Шевченко. До речі, Шева досі найкращий бомбардир міланського дербі, на його рахунку 14 голів, і лише слідом з 13 забитими м'ячами йде легендарний Джузеппе Меацца.

Читайте також: Від міланського дербі до боротьби за топ-6 в УПЛ: топ-матчі вихідних, за якими варто стежити

Проте, матчі "Мілана" і "Інтера" залишаються не менше захопливими. Якщо ж брати загальну статистику зустрічей цих команд в чемпіонаті, то тут цифри на стороні "нерадзуррі" – 71 перемога проти 62 у "Мілана" (при 58 нічиїх). Втім, якщо говорити лише про найближчий матч, то тут краще виглядають "россонері", які набрали хід та мають серію із п'яти перемог. Аналітики Parimatch дають їм 38% на перемогу (32% у "Інтера"). До того ж не варто забувати, що напередодні в четвер "нерадзуррі" грали в Лізі Європи з "Айнтрахтом" і у них було менше часу на підготовку та відновлення.

До речі, "Мілан" міг залишитися без свого головного тренера Дженнаро Гаттузо, йому загрожувала дискваліфікація, оскільки минулої суботи суддя видалив його з технічної зони під час матчу з "К'єво". В результаті він відбувся штрафом в 15 тисяч євро. Що ж стосується "Інтера", то він підготував незвичайний сюрприз. Команда зіграє в спеціальних футболках, які виконані в дизайнах 10 форм з найбільш пам'ятних сезонів останніх 20 років.