Павелко у своєму фейсбуці повідомив, що безкоштовні сімейні сектори для вболівальників будуть на домашніх матчах збірної.

Це важливо: Додаткова можливість продати та купити квитки на Євро-2020: ціна та де купити

"Це буде чудовий стимул для батьків приводити свою малечу на стадіон і разом підтримувати головну команду країни", – написав Павелко.

За його словами, кількість місць в таких секторах буде обмежена. Інші деталі щодо сімейних секторів будуть опубліковані на офіційних ресурсах УАФ.

Сімейні сектори з’являться вже на найближчих домашніх матчах збірної, які відбудуться 26 травня в Харкові проти Кіпру, 2 червня в Києві проти Північної Ірландії і 7 червня у Львові проти збірної Ізраїлю,
– йдеться у повідомленні Павелка.

Читайте також: На якому місці збірна України в рейтингу ФІФА 2020

Також Павелко запропонував клубам УПЛ розглянути можливість організації таких секторів і на домашніх матчах в чемпіонаті України.

"Це чудовий інструмент для популяризації футболу та заохочення цілих сімей до походів на стадіони в різних містах України", – вважає Павелко.

  • У 2020 році збірна України офіційно проведе 5 товариських матчів – з Францією (27 березня), Польщею (31 березня), Кіпром (26 травня), Північною Ірландією (2 червня), Ізраїлем (7 червня).
  • Перший матч на Євро-2020 збірна України проведе 14 червня в Амстердамі з Нідерландами.
  • Два наступні поєдинки команда Андрія Шевченка проведе в Бухаресті 18 та 22 червня.