Наполі – Ювентус 1:2
Голи: Кальєхон, 61 – П’яніч, 28, Джан, 39
Вилучення: Мерет, 25 – П’яніч, 47
Нереалізований пенальті: Інтсіньє, 84 (Наполі)

До матчу команди розділяло 13 очок. "Наполі" потрібна була перемога, щоб хоч трохи наблизитися до лідера. І відірватися від третього місця. "Ювентус" же, у випадку перемоги, більше уваги міг приділити Лізі чемпіонів.

Читайте також: "Барселона" мінімально перемогла "Реал" у чемпіонаті Іспанії: відеоогляд матчу

Ключовий епізод матчу трапився на 25-ій хвилині, коли воротар "Наполі" Мерет поблизу свого штрафного майданчика збив Роналду. Трапилрося це після невдалого пасу назад від партнера. А арбітр матчу одразу показав голкіперу червону картку. Так "партенопеї" залишилися у меншості.

"Ювентус" ж у цьому моменті відкрив рахунок у зустрічі. П’яніч влучно пробив зі штрафного.

"Наполі" ж мало не одразу могло зрівняти рахунок. Та після удару Зеліньскі м’яч влучив у стійку. Згодом штанга ще раз врятує "Ювентус" від пропущеного голу.

Ще до перерви "Ювентус" подвоїв свою перевагу. Джан забив гол після розіграшу кутового.

Початок другого тайму ознаменувався зрівнянням складів – П’яніч отримав другу жовту картку за гру рукою у центрі поля. Відтак достроково покинув поле.

Читайте також: "Челсі" переміг у непростому матчі чемпіонату Англії перед грою з "Динамо": відео

На 61-ій хвилині "Наполі" повернув інтригу у матч – Кальєхон вдало зіграв на випередження у штрафному майданчику суперників.

На 82-ій хвилині арбітр матчу був змушений використати систему VAR – Алекс Сандро зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Та Інсіньє не реалізував пенальті – влучив у штангу.

"Ювентус" перемагає та відривається від переслідувачів на 16 очок. "Наполі" ж залишилося другим.

Відеоогляд матчу Наполі – Ювентус