Про це він розповів у коментарі ресурсу Fight Hype.

"Василь Ломаченко показав хороший бій проти Соси, це був гарний виступ. Він проявив свої здібності та згадав моє ім'я після бою. Коментатор Макс Келлерман заявив, що я - чи не єдиний виклик для нього. Якщо він перейде у вагову категорію до 65 кілограм, то ми безумовно поговоримо про поєдинок", – наголошує спортсмен.

За його словами, він не був здивований викликом Ломаченко, тому що дуже впевнений у собі

Читайте також: Російський експерт захоплено прокоментував бій Ломаченка

"Він жадає великих викликів. Вони запитають його і, я впевнений, що він погодиться на перехід в іншу вагову категорію. Наш з ним бій – це поєдинок, який може бути організовано незабаром. Я знаю, що у нього є вміння, безумовно у нього вони є. Ми можемо провести поєдинок скоро, в цьому році або в наступному", – зауважив боксер.

Також американець підкреслив, що наразі для нього пріоритетними є бій проти Хорхе Лінареса, тому що він уже є чемпіоном в легкій вазі (WBA) і поєдинок з Террі Фленаганом (WBO).

Ломаченко – це не той хлопець, який просто говорить. Він – дійсно хороший боксер. Тепер потрібно подивитися, чи зможе він застосовувати свій стиль проти хлопців вище рівнем. Це те, що потрібно побачити. Так що давайте подивимося, чи зможе Ломаченко зробити щось з сильними боксерами. Якщо він побив чемпіона, то це не означає, що він найвеличніший. Є різні рівні чемпіонів,
– резюмував Гарсія.

Нагадаємо, уранці 9 квітня відбувся бій за звання чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 59 кілограм) між українцем Василем Ломаченком і представником США Джейсоном Сосою. Поєдинок закінчився після 9 раунду технічним нокаутом українця – Соса не зміг вийти на ринг у 10 раунді через гематому.