Це буде чемпіонський бій. На кону стоятиме титул чемпіона EBP (Eurasian Boxing Parlament) в суперважкій вазі. Бій запланований на 11 жовтня в німецькому Карлсруе.

Читайте також: Ломаченко планує битися у трьох вагових категоріях

Окрім Сіренка, на вечорі боксу виступить ще один українець Олександр Захожий (12-0, 10 КО). Він проведе поєдинок проти екс-претендента на титул чемпіона світу американця Кевіна Джонсона (34-14-1, 18 КО). Джонсон оскаржував у 2009 році титул чемпіона WBC, але поступився Віталію Кличку. Також він проводив поєдинки з Тайсоном Ф'юрі, Ентоні Джошуа, Енді Руїсом, у всіх програвши.

Варто додати. що у випадку перемоги Сіренка, він здобуде третій чемпіонський титул. Зараз він володіє званнями чемпіона за версією WBF International у важкій вазі. Також він завоював титул інтернаціонального чемпіона Німеччини за версією BDB у важкій вазі.

Спорт24 писав, що у попередньому бою Владислав Сіренко переміг росіянина Дениса Бахтова (39-15, 26 КО) в рамках вечора боксу в ПАР. Українець пресингував свого суперника весь бій і після серії ударів в сьомому раунді рефері був змушений зупинити поєдинок. У свою чергу, Олександр Захожий здобув впевнену перемогу в рамках вечора боксу в Києві. Українець зустрічався в рингу з 30-річним боснійцем Срданом Говедаріцею (7-8, 6 КО) і нокаутував його.