Про це він розповів на своєму Youtube-каналі, пише "Обозреватель".

"Особисто мені дуже неприємно, коли о пів на першу ночі під вікном кричать люди, які не спроможні банально організувати вписку для своїх пиятик чи осісти цивілізовано у відповідному закладі", – зауважив рекордсмен України в жимі лежачи без екіпірування.

Читайте також: Масова бійка біля житлового будинку сталася у Києві

Відтак, спортсмен вирішив розібратися з компанією молодиків. Після того, коли він зрозумів, що з ними діалог не побудуєш, оскільки з боку хуліганів лунали погрози, Головинський застосував силу.

Додамо, що відео інциденту атлет також опублікував.

Ви знаєте, це прекрасно, коли люди збираються у хорошій компанії, випивають, спілкуються – так можна вирішити багато питань. Але, ви знаєте, я ніколи не був противником, але зауважу, коли люди збираються таким чином і роблять це всупереч комфорту інших людей, це, звичайно ж, негарно та погано. Я вважаю, що інших людей слід поважати – ким би вони не були. І я вважаю, якщо мої дії викликають дискомфорт у оточуючих, вважаю, що їх варто передивитися, хоча б задуматися,
– додав армрестлер.

До слова, у мережі неоднозначно поставилися до вчинку та засудили таку поведінку спортсмена, натомість він переконує, що бив не сильно та серйозних пошкоджень не завдав.

Головинський, бійка, алкогоголь

Головинський, бійка, алкогоголь
Головинський, бійка, алкогоголь

Читайте також: П'яний чоловік вистрілив у сідниці своєму нетверезому товаришу у Києві (18+)

"Таку мету я не переслідував у принципі. Зрозуміло, мені не потрібні зайві проблеми з законом, так само як і зап'ястя в гіпсі, з чим я вже, бувало, стикався, а повторення зараз подібного, звичайно, є недоречним", – додає Головинський.

Увага на кадрах присутні сцени насилля та ненормативна лексика! Відео інциденту починається з 11:30.