Люк Кемпбелл є обов'язковим претендентом на бій за титул чемпіона світу з версією WBC у легкій вазі. Зараз цим титулом володіє Майкі Гарсія. Та боксер вже піднявся у вищу вагову категорію. Однак свій останній поєдинок боксер провів у першій напівсередній вазі, де програв Ерролу Спенсу. Тож якщо Майкі Гарсія відмовиться від обов'язкового захисту титулу, то пояс чемпіона між собою розіграють саме Ломаченко та Кемпбелл.

Читайте також: МакГрегор запросив Ломаченка виступити в UFC

Сам Кемпбелл не проти вийти на бій проти українця. Про це він написав у себе в twitter.

"Кролла в бою з Ломаченко продемонстрував сміливість, але Василь показав свій рівень. Два золотих медалісти Олімпійських ігор, безумовно, заслуговують зустрітися один з одним на рингу", – написав Кемпбелл.

Читайте також: Ломаченко став обличчям Philipp Plein, його халат на бій проти Кролли коштував 300 тисяч доларів

Про те, що Ломаченко наступний бій може провести проти Кемпбелла, заявив і промоутер боксера та керівник компанії Top Rank Боб Арум. При цьому цей бій може відбутися у Лондоні. Однак навіть якщо сторони і домовляться, то Ломаченко битиметься з Кемпбеллом не швидше вересня 2019 року. У бою проти Кролли українець травмував руку. Спочатку була підозра на перелом. Але згодом виявилося, що це лише вивих. Та три тижні Ломаченко буде змушений проходити у гіпсі, тож зможе боксувати лише у вересні.