Бєда в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів про свій досвід журналістських розслідувань, а також про своє розслідування про корупцію в ФФУ на чолі з Андрієм Павелком.

Читайте також: Скандальний віце-президент ФФУ влаштував своїх охоронців на роботу у Федерацію

Справа Павелка стосується Швейцарії. І тому швейцарська прокуратура почне його розслідування. Крім того, УЄФА так само заявило, що проведе власне розслідування цієї справи. Також я збираюся подати до суду на Павелка з метою відшкодування ним мені моральної шкоди. Він мене звинувачує в продажності – нехай це доведе за допомогою документів, яких насправді не існує. У свою чергу, я звинувачую його в розкраданні коштів для особистого збагачення . І я можу це довести за допомогою відповідних документів,
– підкреслив Бєда.

Зазначимо, що 53-річний Арно Бєда з 1992-го по 2004 роки був репортером журналу L'Illustré. Він брав інтерв'ю у останнього живого вбивці Ганді, проводив розслідування екс-глави МВФ Домініка Стросс-Кана, режисера Романа Поланскі, масових самогубств членів релігійної групи "Орден Сонячного Храму".

Нагадаємо, що 14 червня 2018 року в Національному антикорупційному бюро почали розслідування зловживань керівництва Федерації футболу при закупівлі покриттів штучних полів, виготовлених заводом ФФУ.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24