Про те, що "Баварія" наклала на Рібері санкції у вигляді грошового штрафу повідомив під час тренувального збору в Досі спортивний директор Хасан Саліхаміджич.

Читайте також: В Англії розгорівся скандал довкола гравців "Арсеналу": футболісти "гуляли" до втрати свідомості

"Він використовував слова, які ми в "Баварії" вважаємо неприйнятними, і які Франк, як футболіст і як приклад для інших, не повинен використовувати. Вчора у нас відбулася довга розмова, в рамках якої я повідомив Франку, що на нього буде накладено великий грошовий штраф. Він з ним погодився", – цитує Саліхаміджича офіційний сайт клубу.

Читайте також: В Італії футбольний матч затьмарила різанина й расизм: Роналду став на захист конкурентів

Під час своєї відпустки в Дубаї в рамках рекламної акції Рібері був запрошений в ресторан. У ЗМІ з'явилися повідомлення нібито Рібері заплатив за стейк 1200 євро, що призвело до образ на адресу футболіста та його сім'ї. У результаті Рібері виступив на захист своєї родини, проте в жорсткій формі.

"Рік почався із заздрісних хейтерів, які з'явилися на світ через розірваний презерватив. Є* ати ваших матерів, бабусь і весь ваш рід. Я вам нічого не винен. Все, чого я домігся, в першу чергу за допомогою Бога, себе і людей, які в мене вірили", – написав француз у Twitter.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24