Про це повідомляє відоме видання Daily Mail.

Читайте також Матч збірної України в Кубку Федерації перенесли на невизначений термін

Повідомляється, що якщо Вімблдон не зможе прийняти уболівальників, то він не відбудеться взагалі. Організатори прийняли таке рішення на основі фінансових розрахунків, відповідальності стосовно до членів клубу, а також небажання псувати репутацію, проводячи турнір без глядачів.

Малоймовірно, що рішення по Вімблдону буде прийнято найближчим часом, але вже зараз очевидно, що календар сезону в світовому тенісі зазнає істотних змін.

Початок Вімблдону заплановано на 29 червня.

Що таке Вімблдонський турнір? Це найстаріший двотижневий турнір великого тенісу, який відбувається щорічно в кінці червня – на початку липня на кортах Всеанглійського клубу лаун-тенісу й крокету в Лондоні (Англія). Третій турнір Великого шолому з початку року після Australian Open та Roland Garros і єдиний, що проводиться на кортах із трав'яним покриттям.

Чинним чемпіоном Вімблдону є серб Новак Джоковіч, у жінок – румунка Сімона Халеп.

На цей час скасування Ролан Гаррос в Парижі не планується. Грунтовий турнір Великого шолома повинен розпочатись 24 травня.

Раніше АТР як мінімум на шість тижнів скасувала всі офіційні турніри. У WTA також не гратимуть як мінімум до 20 квітня.

Станом на сьогодні, 13 березня, у Великобританії зафіксовано 593 випадки захворювань на коронавірус, з них 8 людей померло.


Міфи та правда про коронавірус / Інфографіка 24 канал

Слідкуйте за останніми новинами спорту у нашому Twitter та Telegram.