Суркіс вважає, що керманичу "біло-синіх" необхідно дати час для того, щоб він збудував сильну команду.

Читайте також: Хацкевич спростував інформацію про свою відставку у "Динамо"

Чи залишиться Хацкевич в "Динамо"? Я не розумію, чому ви ставите таке питання. Я ніде не висловлював думки, що я хочу його прибрати або змінити. Так, результати не зовсім обнадіюють насамперед уболівальників, мене як президента клубу і людей, які Хацкевич будує молоду, нову команду. Ми другий сезон поспіль не потрапляємо в Лігу чемпіонів. У минулому році це можна було списати на те, що Хацкевич тільки прийняв команду. Зараз, знаючи мене, 5-6 років тому я б прибрав головного тренера. Але я бачу яку титанічну роботу проводить Хацкевич з молодими гравцями, – цитує Суркіса "Динамоманія".

Також президент "Динамо" назвав головні завдання "Динамо" на поточний сезон.

"Завдання команди? Однозначно боротися за перемогу в чемпіонаті і Кубку України. Також потрібно вийти з групи в Лізі Європи, показуючи гідну європейську гру. Це завдання, які поставлені перед командою і тренером", – підсумував Ігор Суркіс.

Нагадаємо, що "Динамо" вибуло з Ліги чемпіонів, а в УПЛ втратило очки в двох поспіль матчах проти "Чорноморця" (1:1) і "Карпат" (0:2). Після поразки від "левів" Олександр Хацкевич сам заговорив про відставку.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24