Про це повідомила кореспондентка в ефірі 24 каналу.

Читайте також: Народні депутати не підуть на фінал Ліги чемпіонів через високу вартість квитків

За її словами, попередньо працівники аеропорту змушені були відмовитись, адже, засумнівались, що зможуть прийняти ці літаки та обслужити пасажирів. Вони достатньо великі, три рейси вміщують близько тисячі фанатів. Проблему взялися вирішувати дуже оперативно. Насамперед, на сполох забили у футбольному клубі Ліверпуль. До цього долучився мер міста, який зв'язався з київським колегою Віталієм Кличком та закликав допомогти вирішити проблему, щоб люди змогли побачити гру улюбленої команди.

Заступник Генерального директора аеропорту "Бориспіль" Євгеній Дихне повідомив, що таки зможуть прийняти 2 рейси. Для цього внесли зміни до графіку. Змінили час прибуття тих літаків, які не пов'язані з фіналом Ліги чемпіонів і прибувають за штатним розкладом.

"Близко 14 години в аеропорт мають прилетіти фанати Ліверпуля сьогодні, 25 травня із мадридського Реалу. Українські ж прикордонники вирішили влаштувати невеличке свято для іноземних гостей, які розмалювали обличчя у кольори футбольних клубів. Таким чином гостям хочуть показати свою гостинність та доброзичливість і підкреслити те, що для України це дуже велика честь приймати фінал Ліги чемпіонів", – зазначила кореспондентка.