При цьому ці команди за три дні до того зіграли матч чемпіонату в Парижі. Тоді вже у першому таймі глядачі побачили п'ять голів, а "Монако" від поразки врятувалося завдяки суперечливому взяттю воріт.

Як це було: ПСЖ та "Монако" влаштували гольову перестрілку, забивши шість голів: відео

Цього разу парижани вирішили так не ризикувати. Однак перший гол забили аж в середині першого тайму, коли Мбаппе реалізував вихід на ворота суперника. Гол нападник не святкував, адже до ПСЖ гравець перейшов саме з "Монако".

Господарі поля мали декілька нагод забити, але надійно у воротах діяв Навас. Хоча і його протеже Лекомт теж неодноразово рятував свою команду.

Подвоїти перевагу гостям вдалося вже наприкінці першого тайму, коли у ворота "Монако" призначили пенальті. Пробивати пішов Неймар і не схибив.

Розгромним рахунок зробив Сарабія. Мало не першим дотиком до м'яча. На 71-й хвилині гравець вийшов на поле, а на 72-й вдало зіграв у штрафному майданчику після навісу Верратті.

Все, на що спромоглися гравці "Монако" – гол Бакайоко після подачі зі штрафного. Та все ж останнє слово в цьому матчі залишилося за ПСЖ. Мбаппе вже на 90+1 хвилині встановив остаточний рахунок у зустрічі.

Відеоогляд матчу Монако – ПСЖ

ПСЖ перемагає та закріплюється на першому місці. Монако ж всередині турнірнї таблиці.