Реал – Атлетіко: прогноз

Уперше з 2014 року за Суперкубок Іспанії в очному матчі поборються мадридські "Реал" та "Атлетіко". Остання зустріч клубів у Суперкубку завершилася перемогою "матрацників".

Тоді формат турніру передбачав два матчі. За сумою двох поєдинків "Атлетіко" переміг з рахунком 2:1. Після цього "матрацники" більше не грали за Суперкубок Іспанії, а "Реал" одного разу виграв трофей.

Дивіться також: "Атлетіко" обіграв "Барселону" у півфіналі Суперкубка Іспанії в матчі з 5-ма голами: відео

Прогноз Фаворит Спорт

На папері фаворитом поєдинку є більш титулований "Реал". Перемогу "Королівського клубу" букмекери оцінили коефіцієнтом 2,27.

Звитягу "Атлетіко" у фіналі експерти "Фаворит Спорт" оцінили коефіцієнтом 3,20. Нічия у цьому поєдинку – 3,30.

Прогноз Pari Match

Разом з тим, букмекери дали прогноз на те, яка команда виграє Суперкубок Іспанії. Коефіцієнт на те, що це зробить "Реал" – 1,70. Якщо турнір виграє "Атлетіко" – коефіцієнт 2,23.

Фахівці Pari Match пропонують коефіцієнт 3,95 на те, що "Реал" переможе в один м'яч. Коефіцієнт на те, що це вдасться зробити "Атлетіко" – 4,70.

Новини за темою: "Реал" завдяки диво-голу Крооса обіграв "Валенсію" в Суперкубку Іспанії: відео

Прогноз 1xbet

Компанія 1xbet пропонує вболівальникам вгадати, який футболіст заб'є гол у матчі. Найбільше шансів, на думку експертів, в Альваро Морати з "Атлетіко". Його гол у ворота "Реала" оцінений коефіцієнтом 2,5.

У заявці "Реала" на Суперкубок Іспанії немає головного бомбардира Каріма Бенземи. Таким чином, обов'язки забивати голи покладені на Луку Йовича. Його гол у ворота "матрацників" оцінений коефіцієнтом 2,55.

Огляд матчу "Реал" – "Атлетіко" читайте на сайті Спорт24.