"Інтер" у цьому сезоні закріпився у трійці лідерів і намагається далеко не відпускати "Наполі" та "Ювентус". У свою чергу "Рома" серйозно відстала від групи лідерів, тому можна вважати, що в гості до "римлян" їде фаворит. Однак той факт, що "Рома" грає на рідному стадіоні, вирівнює шанси клубів. Думки букмекерів про фаворита матчу розділилися, що додатково свідчить про рівність суперників.

Читайте також: Арсенал – Тоттенхем: прогноз букмекерів на матч чемпіонату Англії

Наприклад, PariMatch дає на перемогу обох команд однаковий коефіцієнт – 2.65. Невелику перевагу господарям віддає "Фаворит спорт". Їх перемогу оцінюють коефіцієнтом 2.67. Серед інших букмекерів у перемогу "вовків" вірить тільки bet365, який дає на перемогу "Роми" коефіцієнт 2.60 та betfair – 2.63. Можливо, що шанси столичного клубу малі через травми відразу декількох важливих гравців – Джеко, Ундер, Де Россі.

"Фаворит спорт" оцінює можливість перемоги гостей з Мілану коефіцієнтом 2.68. bet365 дає на перемогу "Інтера" коефіцієнт 2.70. Менше в успіх підопічних Лучано Спаллетті вірить betfair, даючи коефіцієнт 2.75.

Читайте також: Кріштіану Роналду забив 10-й гол у чемпіонаті Італії: відео

Нічию в матчі букмекери також оцінили приблизно однаково. bet365 та betfair дають на такий результат коефіцієнт 3.40. PariMatch на нічийний результат дає коефіцієнт 3.50, а "Фаворит спорт" – 3.45.

Нагадаємо, матч "Рома" – "Інтер" відбудеться у неділю, 2 грудня. Початок матчу о 21:30. Огляд гри та відео голів – на сайті 24 Каналу.