Нагадаємо, 6 вересня суд підтримав клопотання футболістів і брата Кокоріна про УДЗ. Четвертий фігурант справи, Олександр Протасовицький, поки не отримав УДЗ.

Читайте також: Мілевський кумедно підколов Шевченка про можливість повернення в збірну України

За Кокоріним на чорному позашляховику приїхав Кирило Логінов – його вітчим. При цьому під час руху під стінами колонії він зачепив одного з журналістів, наїхавши йому на ногу. За потерпілим приїхала швидка допомога. Пізніше поліцейські сказали, що підстав для затримання вітчима Кокоріна немає, його відпустили. Журналісту перебинтували ногу.

Як вітчим Кокоріна наїхав на ногу журналістові: дивіться відео

Історія Кокоріна та Мамаєва7 жовтня у Санкт-Петербурзі клуб "Зеніт", у якому виступає Кокорін, приймав "Краснодар" Мамаєва. Останній забив гол у цьому матчі, але виграв "Зеніт". Після цього обоє футболістів відправилися до Москви святкувати десятиліття своєї дружби. Вже у Москві гравці напідпитку побили водія на парковці, після чого розпочали бійку з відвідувачами у кафе. Постраждалим виявився один з чиновників.

10 жовтня футболістів затримали й помістили в ізолятор тимчасового тримання за побиття чиновників у центрі Москви. 11 жовтня відбулися очні ставки з постраждалими, а 12 жовтня було прийнято рішення про запобіжний захід. Спочатку Кокорін та Мамаєв були затримані в СІЗО до 8 грудня. Згодом їхній арешт неодноразово продовжували.

8 травня Пресненський суд Москви засудив Павла Мамаєва до одного року і п'яти місяців позбавлення волі в колонії загального режиму, Олександра Кокоріна – до року і шести місяців. Вирок суду також отримали Кирило Кокорін – 1,5 роки колонії, та Олександр Протасовицький – рік і п'ять місяців колонії. Усі отримали ті терміни, які для них вимагав прокурор.