Уткін зізнався на своєму Youtube-каналі, що чекає матч між збірними України та Росії.

Читайте також Матч Україна – Росія на Євро-2020 може зупинити війну, – російський журналіст

"Як ставлюся до того, що наступне Євро виграє Україна? Ну давайте вона його виграє. Я думаю, що не виграє ні за яких обставин Україна. Але нехай буде, я порадію за неї, чому ні? Дуже симпатична зараз команда. Колись ми дружили з Андрієм Шевченком, і ми не сварилися, просто так склалося життя, що ми перестали спілкуватися близько. Не бачу тут ніякої проблеми. Просто я не вболіваю за цю команду. І мені дуже приємно стібатися з уболівальників збірної України і підколювати, тому що для цього існує величезна кількість можливостей. Але тим не менше нехай виграє, буде цікаво.

Я дуже хочу, щоб зіграла збірна Росії зі збірною України. Можливо, це зніме масу проблем. Я сподіваюся на це. Футбол же здатний за рахунок виплеску емоцій згладити дуже багато проблем,
– сказав Уткін.

Уткін вже не вперше заявляє про бажання побачити матч Україна – Росія. У листопаді2019 року Василь Уткін жорстко відповів українському коментатору Віктору Вацко.

Вацко після поразки збірної Росії від Бельгії (1:4) в матчі відбору Євро-2020 написав в Twitter: "А за 1:4 вдома від Бельгії дають титул чемпіона Європи?". На що Уткін відповів: "З нетерпінням чекаю матчу Україна – Росія, всі отримаєте прямо на полі".

Залишайтеся вдома та слідкуйте за останніми новинами спорту у нашому Twitter та Telegram