Відповідне рішення виніс Тверський суд Москви, повідомляє Meduza.

Читайте також: Як російські футболісти Мамаєв та Кокорін влаштували бійки у Москві: відео усіх сутичок

На такий же термін затриманий і молодший брат Кокоріна – Кирило. Він теж підозрюється в участі у бійках у Москві.

Щодо ще одного футболіста – Павла Мамаєва, то напередодні, 10 жовтня, його затримали на 48 годин. Суд ще вирішує його справу.

Ще двом учасникам сутичок запропоновано з'явитися до поліції.

Нагадаємо, що Олександр Кокорін і Павло Мамаєв побили двох чиновників Мінпромторгу РФ у московському кафе. Інцидент стався в понеділок, 8 жовтня, близко 9:15 у кав'ярні в центрі Москви. За словами очевидців, Кокорін і Мамаєв перебували в неадекватному стані. Перед тим вони побили водія у Москві, який потрапив до реанімації. Через це поліція завела справу за статтею "Хуліганство", а футболістам загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Пізніше Кокорін та Мамаєв були викликані в поліцію для допиту. Павло Мамаєв з'явився вчасно, а от Кокорін до 18:00 середи, 10 жовтня, повинен був прибути в поліцію, проте не зробив цього. Поліція почала процедуру оголошення Кокоріна в розшук. При цьому адвокат гравця Умалат Сайгітов розповів, що просив перенести допит свого підзахисного, тому що той не встигав приїхати до відділення. За його словами, слідчий так і не відповів. Все ж футболіст прибув у поліцію із запізненням у півтори години.