Думку брата боксера повідомляє видання Worldboxingnews. За його словами, лікарі з'ясували, що у Уайлдера утворилася вм'ятина на бічній частині голови після поєдинку з британцем. Вона виникла через удар тупим предметом під час бою.

Читайте також: Якщо Тайсон переміг би у поєдинку, то всі говорили б, що я – сміття, – чемпіон світу Ф'юрі

Звинувачення для Ф'юрі

Як заявив Марселлос, жодна рукавичка та удар не могли заподіяти такої шкоди.

Володар поясу WBC Тайсон Ф'юрі відразу зреагував на такі звинувачення у свою сторону. Він записав невелике відео, щоб відповісти Уайлдеру.

Я прочитав статтю, де йдеться про те, що в моїх рукавичках могли бути тупі предмети. Так, саме так і було. Був 125-кілограмовий величезний руйнівник у кожній рукавичці
– заявив Ф'юрі.

Відзначимо, що саме стільки важить британець. Сильний удар у скроню може призвести до таких наслідків.

За його словами, тренер Уайлдера Джей Діс був в приміщенні, коли Тайсону тейпували руки. Він все перевірив і оглянув рукавиці перед тим, як вдягнув їх британець.

Ф'юрі також гучно заявив, що наступного разу він залишить вм'ятину на боксерській кар'єрі Уайлдера. Завдасть дві дострокових поразки поспіль.

Ф'юрі – Уайлдер: головне

  • Перша зустріч боксерів у ринзі відбулася 1-го грудня 2018 року. Ф'юрі двічі побував у нокдауні, але бій завершився нічиєю.
  • Другий поєдинок між Ф'юрі та Уайлдером відбувся 22 лютого 2020 року і завершився у сьомому раунді. Суддя зупинив побиття Уайлдера і Тайсон переміг технічним нокаутом.
  • Протягом поєдинку Тайсон двічі відправив американця у нокдаун. І тільки один рефері віддав Деонтею перемогу бодай в одному раунді поєдинку.
  • Для Уайлдера це перша поразка в кар'єрі. Американець мав 11-річну серію без поразок.
  • Натомість Ф'юрі досі не знає, що таке поразка. Тайсон став першим в історії боксером, який володів усіма титулами в суперважкій вазі.