Про це він розповів під час прес-конференції в аеропорту після повернення до Києва.

Читайте також: Усика у Києві зустрів хом'як – боксер подумав, що то його друг: теплі кадри

"Мій противник був досить сильним, але не сильнішим за мене, як виявилося. Сам досі перебуваю у шоці, як за весь бій був тільки один клінч. Це добре, що так вийшло, тому що інакше не було б боксу", – підкреслив боксер.

За його словами, йому вдалося перемогти Брієдіса, можливо, за рахунок того, що вдалося завдати більше ударів, відтак судді вирішили, кому справді треба віддати перемогу.

Емоції – найпозитивніші. Поки бій не аналізував. Я тільки заспокоївся від нього. Думаю, пройде кілька днів, все заспокоїться, весь галас зійде, я сяду, подивлюся поєдинок, запишу помилки на папір і будемо їх виправляти. До фіналу буду готуватися дуже серйозно. Думаю, ми вирішимо це, коли все заспокоїться. Добре, що ми маємо вже дату, тому нам буде легше вибудовувати свій тренувальний табір. Коли все заспокоїться, то сядемо з командою та обговоримо все,
– констатував Усик.

Нагадаємо, уночі проти 28 січня відбувся бій Усик – Брієдіс на "Рига Арені". Поєдинок тривав усі 12 раундів, у підсумку судді присудили перемогу українцю. Додамо, раніше латвієць заявляв, що хоче реваншу.