Зазначимо, що наразі "Шахтар" має у своєму активі 63 очки, натомість "Динамо" може похвалитися лише 57 пунктами. Звітна гра відбудеться у рамках 27 туру, а загалом команди у чемпіонаті мають провести 32 поєдинки.

Читайте також: Віктор Циганков став найкращим гравцем березня в УПЛ

Таким чином, киян влаштовує лише перемога, натомість, якщо тріумфуватимуть підопічні португальського фахівця Паулу Фонсеки, то їхній відрив від найближчих переслідувачів збільшиться до +9, які за 5 турів до кінця відіграти майже неможливо.

Поєдинок між лідерами українського чемпіонату обслуговуватиме Костянтин Труханов, а допомагатимуть йому асистенти Сергій Беккер і Олександр Войтюк. Четвертим арбітром призначено Валерія Душка.

Крім того, делегатом ФФУ на матчі буде Вадим Тополянський, спостерігачем – Андрій Шандор, а офіцером – Микола Пихтін.

До слова, гру "Шахтар" – "Динамо" не покаже жоден із загальнонаціональних каналів, а переглянути її можна буде лише на "Футбол 2", який розповсюджується супутниковими та кабельними мережами. Початок о 17:00.

Пропонуємо Вам взяти участь у нашому опитуванні та виловлюйте свою думку, чи зможе після зустрічі у Харкові "Динамо" й надалі боротися за першу сходинку.

Нагадаємо, як "Динамо", так і "Шахтар" припинили свою участь у Лізі Європи та Лізі чемпіонів відповідно.