За його інформацією, "МОЛ Віді" заплатив "Шахтарю" за Петряка 1,5 млн євро, коли "Ференцварош" пропонував 1,2 млн.

Читайте також: Футболіст збірної України отримував серйозні погрози від клубу

"Між "Ференцварошем" і "МОЛ-Віді" була неписана угода, що ми не заважаємо один одному. Думаю, це нормально для угорського футболу, адже обидва клуби прагнуть до успіху. У мене були хороші відносини з власником "МОЛ-Віді" Іштваном Гаранчі, але тепер у мене інші принципи.

У випадку з Петряком ми обговорювали з "Шахтарем" можливість продовження оренди й варіант з повноцінним трансфером ще з минулої осені. Думаю, цього разу можна було у нас запитати, чи ведемо ми переговори з "Шахтарем", адже домовленість вже була досягнута. Я б тоді сказав, що ми ведемо переговори, але якщо все зірветься, ми повідомимо про невдачу, щоб вони могли провести свої переговори по трансферу.

"МОЛ-Віді" все зробив правильно, ніхто в цьому не сумнівається. Юридично цю справа неможливо вирішити в судовому порядку, це виключно моральний аспект. Коли угорський клуб веде переговори з українським футболістом, який грає за його команду, а в цей час інший угорський клуб перехоплює цього гравця – думаю, це несправедливо. До того ж, з Петряком зв'язувалися перед нашим матчем проти "МОЛ-Віді". А контракт він підписав як раз перед дербі з "Уйпешт". За моїми підрахунками, це триразовий прорахунок.

Ми домовилися з "Шахтарем" про ціну 1,2 млн євро. Але у нас ще не було угоди з Петряком, коли "МОЛ-Віді" втрутився. Кажуть, що вони заплатили 1,5 млн євро, я не знаю точної суми, але вона приблизно така. Але справа не в сумі, а в тому, що ми першими почали переговори", – сказав Кубатієв, повідомляє Nemzeti Sport.

Нещодавно стало відомо, що Іван Петряк наступний сезон проведе у стані головного конкурента "Ференцвароша" – "МОЛ Віді". Агент футболіста заявив, що клуб не доклав зусиль, аби викупити гравця у "Шахтаря".

У "Ференцвароші" Петряк нинішній сезон проводив на правах оренди з "Шахтаря". За цей час хавбек встиг стати одним з лідерів команди, провівши 28 матчів і забивши 6 голів в чемпіонаті Угорщини.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram