Він уродженець Хрустального (колишня назва – Красний Луч), що на Луганщині. Зараз це окупована територія. До останнього часу Крилов мешкав у Москві, де і тренувався. Та після оголошення карантину він відправився додому. Однак планує відвідати Київ. Одна з причин потреба виробити закордонний паспорт.

Слідкуйте за останніми новинами спорту у нашому Twitter та Telegram

Після початку війни на Донбасі та переїзду до Москви, Крилов роздумував над тим, щоб прийняти російське громадянство. Але отримати його так і не вдалося.

"[Ідея з російським паспортом] злетіла поки. Минулого року мені виділили квоту на отримання дозволу на тимчасове проживання. Але через мої постійних переміщень вона обнулилася. І з того часу я не зробив нічого в цьому напрямку", – розповів Крилов в інтерв'ю "Спорт-Экспресс".

До слова Український боєць UFC Крилов після перемоги сфотографувався з російським прапором – фото

Відтак боєць хоче відправитися до Києва. Щоб виробити новий закордонний паспорт, адже попередній закінчився.

"Зараз в Україні можна отримати біометричний паспорт, який спрощує польоти по Європі. У мене і віза американська закінчилася, так що мені в Україну треба потрапити ще і за цим. Візу продовжити. Так що сподіваюся потрапити туди скоро, але через карантин поки нікуди не поїхати", – розповів Микита Крилов.

При цьому в спілкуванні з журналістами він говорив про те, щоб потрапити в Україну, перебуваючи на її території, хоч і окупованій.

Більше новин про футбол, баскетбол, біатлон та все цікаве зі світу спорту – читайте у розділі Спорт24