На думку букмекерів, "Славія" доволі зручний суперник для "Динамо". Відтак саме українська команда має більше шансів для проходу у наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. У той же час у матчі в Чехії більше шансів саме у місцевої команди.

Читайте також: Славія – Динамо: де дивитися матч Ліги Чемпіонів

Щодо першого матчу у Чехії, який відбудеться у вівторок, 7 серпня, PariMatch оцінив перемогу "Динамо" в 3,60. Перемога "Славії" – 2,28. Нічия у матчі в Чехії – 3,00. Щодо проходу у наступний раунд, то тут вихід української команди оцінено в 1,52, чеської команди 2,53.

Букмекери з "Фаворит" теж виставили коефіцієнти на цей матч не на користь "Динамо". На перемогу киян приймають з коефіцієнтом 3,45. Перемога господарів – 2,27. На те, що команди зіграють у нічию – 3,10. На прохід однієї з команди в наступний раунд експерти покращили прогноз "Славії" (було 2,50, стало 2,29) і погіршили на "Динамо" (було 1,49, стало 1,61).

Читайте також: Матч "Динамо" проти "Маріуполя" довелося перенести: дата матчу

Найвищий коефіцієнт на перемогу "Динамо" виставив Marathon bet – 3,64. На "Славію" ж коефіцієнт 2,39. Нічия у матчі оцінена в 3,00. При цьому прохід української команди у наступний раунд 1,68, підсумковий успіх "Славії" – 2,24.

Нагадаємо, переможець цієї пари зіграє з переможцем пари "Стандарт" – "Аякс" за вихід до групової стадії Ліги Чемпіонів.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24