Світоліна заявила, що в Брісбені добре розпочинати сезон, адже турнір дає можливість оцінити стан перед Australian Open.

Читайте також: Australian Open: п'ятеро українок зіграють в основній сітці, ще троє у кваліфікації

Завжди здорово починати сезон у Брісбені. Тут дуже хороші вболівальники, я здобувала класні перемоги. Тут відмінний стадіон, сильний склад учасниць, так що потрібно показувати кращу гру. До того ж, цей турнір дасть відмінну можливість точно оцінити стан перед Australian Open,
– цитує Світоліну Sport Arena з посиланням на heraldsun.com.

Також українка очікує у 2020 році запеклого протистояння з першою ракеткою світу Ешлі Барті.

Суперниці? Зрозуміло, це Барті. Ми з нею грали декілька разів, і в останній раз я програла. Ешлі провела приголомшливий сезон, на її рахунку перемоги у великих турнірах – згадайте її перемогу на Ролан Гаррос. З нею буде дуже складно,
– сказала Еліна.

За словами Світоліної, наразі багато спортсменок показують класну гру. "З усіма топ-тенісистками завжди складно, оскільки вони відрізняються стабільністю. Кращий рецепт боротьби – показувати свій максимум і бути готовою до труднощів", – резюмувала українка.

Дивіться також: Протистояння Світоліної та Халеп увійшло в топ-10 найкращих за останні 10 років: відео

Перша ракетка України відкриє свій сезон на турнірі Brisbane International, куди також заявлена ​​друга ракетка країни Даяна Ястремська.

Змагання WTA в Брісбені стартують 6 січня. У кваліфікації турніру візьме участь Катаріна Завацька.

Натомість кваліфікація Australian Open стартує 14 січня, основна сітка – 20 січня.