Варто нагадати, що "Тоттенхем" не надто вдало стартував у Лізі чемпіонів, програвши на виїзді італійському "Інтеру", пропустивши два голи у кінцівці матчу. У той час як "Барселона" розгромила ПСВ. При цьому четвертий гол іспанська команда забила, перебуваючи у меншості, а Ліонель Мессі оформив хет-трик. Саме аргентинець був визнаний найкращим гравцем першого туру ЛЧ, а гол Ікарді у ворота "Тоттенхему" – найкращим голом туру.

Читайте також: Чи заб'є Коноплянка у Москві: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів "Локомотив" – "Шальке"

Відтак букмекери віддають перевагу у цьому матчі саме "Барселоні". William Hill коефіцієнт на перемогу гостей виставив на рівні 2,00. На те, що переможе "Тоттенхем" – 3,50. Нічия у цьому матчі – 3,70.

Щодо дуелі нападників, то більше шансів відзначитися у матчі у Мессі. На його гол у матчі коефіцієнт 1,80. Щодо форварда "шпор" Гаррі Кейна, то ставки на те, що він заб'є приймаються з коефіцієнтом 2,00. майже аналогічний коефіцієнт і в ще одного гравця "Барселони" Луїса Суареса – 2,05.

PariMatch перемогу "Барселони" оцінив коефіцієнтом 1,97. На перемогу "Тоттенхему" коефіцієнт 3,65. Нічия у матчі – 3,95.

У дуелі бомбардирів тут теж перевага на стороні іспанського клубу. Ймовірність голу (більше 0,5) Мессі 2,10, у той час як у Кейна – 2,40. Такий же коефіцієнт (2,40) і у Суареса.

Читайте також: УЄФА зняв крутий ролик про футболіста "Динамо" Віктора Циганкова: відео

Найнижчий коефіцієнт на перемогу "Барселони" і найвищий на те, що переможе "Тоттенхем" – у "Фаворит спорт". На перемогу англійської команди коефіцієнт 3,90, іспанської – 1,91. Нічия у матчі – 3,70.

Їх експерти теж віддають перевагу Мессі щодо забитого голу у цьому матчі – коефіцієнт на влучний постріл аргентинця 1,72. Натомість гол Кейна, як і Суареса, отримав коефіцієнт 2,00.

Нагадаємо, матч "Тоттенхем" – "Барселона" відбудеться у середу, 3 жовтня. Початок матчу о 22:00.