"Тоттенхем" невдало розпочав Лігу чемпіонів, чим ускладнив собі завдання вийти з групи. "Шпорам" необхідно перемагати "Інтер" з різницею у два м'ячі та згодом обігрувати "Барселону", щоб кваліфікуватися у плей-офф. Наразі букмекери вірять тільки в локальний успіх лондонців. PariMatch дає на перемогу англійців коефіцієнт – 1.67. Такий самий коефіцієнт у William hill. "Фаворит спорт" оцінив шанси на успіх команди Маурісіо Почеттіно – 1.70.

Читайте також: Ліга чемпіонів: результати матчів та відео голів 27 листопада

Шанси "Інтера", який не проти зіграти внічию, значно менші. "Фаворит спорт" та William hill дають на звитягу підопічних Лучано Спаллетті коефіцієнт 5.00. Ще менше вірить в успіх "нерадзуррі" PariMatch. Ця букмекерська контора дає на перемогу гостей з Мілану коефіцієнт 5.20.

Читайте також: ПСЖ – Ліверпуль: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Букмекери не вірять у те, що гра може завершитися мировою, яка так потрібна італійцям. Ймовірність нічиєї William hill оцінює коефіцієнтом 4.00. "Фаворит спорт" дає на нічию коефіцієнт 3.95. У PariMatch таке завершення матчу оцінили коефіцієнтом 4.10.

Нагадаємо, матч "Тоттенхем" – "Інтер" відбудеться у середу, 28 листопада. Початок матчу о 22:00. Відео голів та огляд гри – на сайті 24 Каналу.