В Україні матч покаже телеканал "Футбол 1". пряма трансляція зі стадіону "Ванда Метрополітано" розпочнеться о 21:45. Стартовий свисток матчу пролунає о 22:00.

Читайте також: Тоттенхем – Ліверпуль: онлайн фіналу Ліги чемпіонів

Онлайн-трансляція матчу "Тоттенхем" – "Ліверпуль" відбудеться і на сайті Oll.tv. Та варто зауважити, що доступ до трансляції платний. Місячний абонемент коштує 89 гривень. Але він передбачає можливість перегляду й іншим футбольних матчів у HD-якості.

Текстову онлайн-трансляцію проведе і сайт Спорт24. Вона розпочнеться ближче до початку матчу.

Щодо самих команд, то варто відзначити, що у цій Прем'єр-лізі "мерсисайдці" двічі обіграли лондонців з однаковим рахунком 2:1. Краще виглядають шанси "Ліверпуля" і зараз. Аналітики Parimatch дають 65% на те, що трофей дістанеться підопічним Юргена Клоппа. Це не дивно, якщо врахувати успіхи команд в тому ж чемпіонаті Англії, де розрив між ними становив 26 очок.

До слова: Тоттенхем – Ліверпуль: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Нагадаємо, що "Ліверпуль" міг виграти Лігу чемпіонів і рік тому, але тоді в фіналі в Києві поступився "Реалу". Можливо, Мадрид для команди виявиться більш фартовим.

Варто також відзначити, що у "Ліверпуля" на рахунку п'ять перемог в Лізі чемпіонів, тоді як для "Тоттенхема" це лише перший фінал. Не на користь лондонців говорить і можлива відсутність на полі форварда Гаррі Кейна, який отримав травму у квітні. Втім, він відправився в Мадрид і існує ймовірність, що він все ж зіграє. У "Ліверпуля" ж під питанням участь Фірміно, який забивав "Тоттенхему" в обох матчах цього сезону.

Англійські команди не вперше зустрічаються у фіналі Ліги чемпіонів. Минулого разу у 2008 році "Манчестер Юнайтед" та "Челсі" вже розігрували трофей в Москві. Перемогу тоді святкували "манкуніанці".

Читайте також: Не Києвом єдиним: У Мадриді серйозно виросли ціни на житло перед фіналом Ліги чемпіонів

Англійці взагалі одні з кращих в турнірі. "Тоттенхем" – восьмий клуб з Прем'єр-ліги, що добрався до фіналу турніру. Це кращий результат серед всіх чемпіонатів. Слідом ідуть Італія і Німеччина – по шість клубів.

Атмосферу фіналу доповнить виступ групи Imagine Dragons, яка виступить для уболівальників за лічені хвилини до початку матчу. А також українського електронного струнного квартету Asturia – нашим дівчатам довірили почесну місію виконання гімну Ліги чемпіонів УЄФА.