Абдель-Азіз опублікував в інстаграмі постер з датою бою Хабіба та Флойда, а також розповів про плани на зустріч.

Читайте також: Конор МакГрегор отримав суперника на бій у 2020 році

Спочатку планував так, але великий татусь спорту Дейна Вайт (промоутер Мейвезера, – Спорт24) переконав Флойда ненадовго це приховати. Троє з нас знають, що насправді сталося. Але, чесно кажучи, я радий бачити Вайта разом з Мейвезером.

Він, нарешті, отримав хорошого промоутера для своїх боїв. Залишаючись осторонь всіх балачок, потрібно визнати, що Флойд – найбільший боксер епохи, на мою думку. А Дейна Вайт – найбільший промоутер в історії. Разом вони можуть здійснити великі справи,
– написав Абдель-Азіз в інстаграмі.

Також менеджер Хабіба висловив переконання, що Нурмагомедов переможе Мейвезера.

Що відомо про потенційний бій?

Нещодавно Мейвезер звернувся до Хабіба Нурмагомедова й заявив, що готовий провести бій з Хабібом, але тільки за боксерськими правилами.

Батько Хабіба відреагував на слова Флойда в інстаграмі. Абдулманап Нурмагомедов заявив, що Хабібу потрібен батько Василя Ломаченка Анатолій.

Наступний бій Хабіб, швидше за все, проведе у березні або квітні 2020 року. Відповідну інформацію озвучив менеджер російського бійця Різван Магомедов. При цьому місце та ймовірний суперник поки невідомі.

Натомість Флойд оголосив про відновлення професійної кар'єри боксера. Як відомо, на професійному ринзі Флойд не програв жодного поєдинку.