Захід зібрав активне спортивне товариство журналістів, які на полі виявили сильнішого. Вісім команд були розділені на дві групи, де зіграли по три матчі. Всього в турнірі взяли участь понад 80 осіб – представники більш ніж 20 найкращих спортивних видань країни. Модератором турніру виступив прес-аташе національної збірної України з футболу Олександр Гливінський.

Читайте також: Колишній нападник "Зорі" забив два курйозні голи у ворота "Реалу" у Лізі чемпіонів

В результаті цікавої боротьби на груповому етапі в півфінал вийшли команди "ХSPORT", "ТК Футбол", "Збірна спортивних журналістів України" та збірна "Футбум-Спорт.юа". "ТК Футбол" обіграли збірну "Футбум-Спорт.юа" – 4:2, а "Збірна спортивних журналістів України" виявилася сильнішою за "ХSPORT" – 2:0. У матчі за третє місце "ХSPORT" обіграв збірну "Футбум-Спорт.юа" 5:3 та здобув бронзові нагороди турніру.

Але вся увага глядачів була прикута до фіналу. Довгий час команди вели рівну боротьбу, але в кінцівці зустрічі сильнішими виявилися гравці "Збірної спортивних журналістів України", який обіграли команду "ТК Футбол" з рахунком 2:0.

Організаційний комітет турніру визначив кращих у номінаціях.

Кращий воротар – Максим Сухенко ("ЗСЖУ")
Кращий бомбардир – Ігор Киричок ("ХSPORT")
Кращий гравець – Віталій Місюра ("ТК Футбол")
Кращий тренер – Валентин Щербачов (ЗСЖУ)

"Даний турнір – ще одна сторінка в серії спортивних заходів для медіа від Parimatch. Ми впевнені, що без спортивної преси розвиток професійного та аматорського спорту неможливо в Україні. І сьогодні ми вдячні за якісну роботу спортивних журналістів провідних українських видань", – зазначив представник TM Parimatch Вадим Місюра.

Наступний турнір Parimatch media cup відбудеться вже навесні 2020.