Все ж, Джонні Нельсон сподівається на те, що Люк Кемпбелл (20-2, 18 КО) дасть бій українцеві.

Читайте також: З'явився несподіваний претендент на чемпіонський пояс Ломаченка

Це дуже і дуже складний виклик. Ми бачили, як Ломаченко розібрав Кроллу. Ломаченко краще за всіх інших. Коли він переміг Кроллу, то навіть не переключався з першої передачі. Ломаченко – найсильніший суперник. Коли ви відкриєте словник і знайдете там визначення терміну "найкращий боксер світу", то там буде фото Ломаченка.

"Чи не зарано Кемпбеллу зустрічатися Ломаченко? У Люка немає вибору, тому що він став обов'язковим претендентом на пояс WBC і отримав свою можливість битися за титул. Ломаченко – діючий чемпіон, але WBC зробив його автоматичним претендентом. Так що Люку потрібно взяти всі свої яйця з кошика і йти ламати", – сказав британський експерт.

Спорт 24 писав, що наступний бій українець Василь Ломаченко проведе проти британця Люка Кемпбелла. Світова боксерська рада WBC офіційно зобов'язала українського чемпіона світу за версіями WBO й WBA у легкій вазі організувати бій за свій пояс проти Кемпбелла.

Промоутер Ломаченко Боб Арум хоче провести поєдинок за пояси українця WBA і WBO, а також вакантний титул WBC в серпні-вересні поточного року в Англії.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram