main logo

Україна – Португалія

26 груд
13:59
2019 рік добігає свого закінчення, і саме час починати підбивати підсумки 12 місяців. У цьому матеріалі ми розберемо найяскравіші, масштабні та видовищні спортивні події 2019 року і доведемо, що в нашій країні вміють робити справжні шоу.
15 жовт
11:08
Збірна України 14 жовтня в історичному матчі перемогла чинних чемпіонів Європи португальців та вийшла на груповий етап Євро-2020. Після поєдинку радості футболістів та вболівальників не було меж. Спорт24 зібрав найцікавіші коментарі гравців української команди.

Збірна Україна у Києві 14 жовтня перемогла збірну Португалії в рамках відбору на Євро-2020. Українці достроково оформили вихід на груповий етап чемпіонату Європи.

Перший гол у матчі забив Яремчук. На 27 хвилині "синьо-жовті" подвоїли перевагу. Миколенко виконав ідеальний простріл з лівого флангу у центр штрафного на Ярмоленка, той забив – 2:0.

На 72 хвилині арбітр матчу Ентоні Тейлор вирішив втрутитися у перебіг матчу. Він призначив пенальті у ворота збірної України й вилучив Тараса Степаненка. М'яч після удару Бруми влучив у стегно Тарасу, а вже потім випадково потрапив у руку. За всіма канонами футболу – це не пенальті. Тейлор рішення не змінив, а Роналду реалізував пенальті.