Варто зазначити, що саме Мирону Маркевичу належить ідея провести два матчі збірної України на "Арені Львів". При цьому що було побоювання, що газон на стадіоні може бути не готовий до гри. Адже його лише в березні перестелили. Але він витримав навантаження.

Як це було: Збірна України розгромила Сербію у матчі кваліфікації Євро-2020

"Вважаю, що це була найкраща гра. Очікували перемоги, але не могли спрогнозувати такий рахунок", – заявив Мирон Маркевич.

Він також розповів, що національній збірній дав поштовх вихід юнацької команди у півфінал чемпіонату світу з футболу.

Відчувалося, що футболісти сконцентровані. Тренери вгадали з підготовкою. Був хороший темп, інтенсивність гри. Вся команда зіграла на хорошому рівні. Правильний вихід з оборони в атаку, контроль м’яча, пас на третього. Все це поставило в тупик збірну Сербії,
– розповів Мирон Маркевич.

Читайте також: Україна – Сербія: враження після матчу

Окремо він відзначив і півзахист та напад збірної України.

"Вчасно забив Циганков, радий за Коноплянку. Він пішов в одну команду, другу, де тренери не розгледіли його можливостей. Яремчук добре зіграв. Забив гол. Багато боровся з захисниками. Проявив себе з найкращого боку. Вся середина поля "перекусила" Сербію", – відзначив Маркевич.

Опитування: Найкращий гравець збірної України у матчі проти Сербії

Також тренер поділився думкою, що головний наставник збірної України не буде вдаватися до ротації перед матчем з Люксембургом. За його словами, команда зараз є зіграна, і їй не потрібно вносити зміни.

Нагадаємо, матч Україна – Люксембург відбудеться у понеділок, 10 червня, на "Арені Львів". Початок матчу о 21:45.