Україна – Південна Корея 3:1
Голи: Супряга, 34, 53, Цітаішвілі, 89 - Лі Канг Ін, 5 (пен)

До слова: Україна – Південна Корея: відео голів матчу

Вже на початку матчу українці пропустили гол. Арбітр зустрічі після перегляду відеоповтору призначив пенальті, і Лі Канг Ін чітко реалізував удар з позначки. Це була 5-а хвилина.

Відігратися українці зуміли згодом. Гол теж було забито після стандарту. Корнієнко подав штрафний, та в метушні захисники Південної Кореї не зуміли вибити м'яч. Той відскочив до Супряги, і нападник низом відправив м'яч у ворота. Це був його перший гол на Чемпіонаті.

Другий гол українці забили вже по перерві. Відзначився все той же Супряга. Він отримав пас на хід у штрафний майданчик (тут варто відзначити помилку захисників суперників), після чого чітко пробив у дальній кут воріт.

Третій гол міг забити Корнієнко. Він пробивав з під захисника, але воротар зреагував на цей небезпечний удар.

Корейці з усіх силі намагалися зрівняти рахунок. Та доволі надійно у воротах діяв Лунін. Він відбив один з небезпечних ударів після подачі з кутового.

Дивіться: Фото та відео нагородження збірної України – чемпіонів світу з футболу (U-20)

Остаточну перемогу українцям приніс Цітаішвілі. До цього футболіст теж не мав забитих голів на турнірі. Але за хвилину до кінця матчу він підхопив м'яч на своїй половині, після чого пройшов вперед. Обігравши декілька суперників, гравець пробив у дальній кут воріт.

Україна перемагає та стає чемпіоном світу з футболу. Вперше в історії.