Матч, який розпочнеться о 19:00 на стадіоні "Люм'єр", судитиме арбітр з Чехії Павел Краловець.

Це буде вже п'ята зустріч цих двох команд в історії, і наразі статистика на боці "жовто-синіх". Вперше Україна та Північна Ірландія зустрілись у відборі до Чемпіонату світу-1998. Тоді у Белфасті наші хлопці перемогли 1:0, а у Києві матч Україна — Північна Ірландія завершився з рахунком 2:1. Наступного разу жереб звів команди разом у відборі до Євро-2004 — що цікаво, обидва матчі закінчились нічиєю 0:0.

Лідери нашої команди вже попередили — налаштовуються на суперника з усією серйозністю. Зокрема, головний ветеран нашої команди Анатолій Тимощук зазначив, що команди перебувають у рівних умовах.

Ми перебуваємо у рівних умовах, вони також провели важкий матч з Польщею, якось старалися стримувати суперника. Ми повинні повною мірою проаналізувати їхню гру з поляками. Я бачив, що до 40 хвилини вони не створили моментів біля воріт Польщі. Та це в жодному разі не повинно нас розслабляти,
— зазначив Тимощук.

Андрій Ярмоленко також переконаний, що збірна встигне відновитись до наступного матчу, оскільки Україні потрібна перемога в цьому матчі.

Збірна Північної Ірландії дійсно добре діє в обороні. Бойовита команда. Звичайно, буде нелегко з нею, але нам відступати нікуди: якщо ми хочемо вийти в плей-офф, то нам потрібно обов'язково перемагати північноірландців,
— наголосив він.

Букмекери вважають нашу збірну фаворитом у матчі. Прогнози двох авторитетних букмекерських контор — bwin та William Hill — майже ідентичні. Так, bwin приймає ставки на перемогу України з коефіцієнтом 1,55, перемога збірної Північної Ірландії оцінюється в 7,25. Ймовірність нічийного результату оцінюється в 4,0. Цифри від William Hill: 1,5 на Україну, 7,5 на Північну Ірландію, 4 – на нічию.