Катерина КозловаКароліна Плішкова 2:1 (7:5, 2:6, 6:4)

Читайте також: Хто з відомих спортсменів відвідав Met Gala: фото незвичних костюмів

Уже в першому сеті між тенісистками зав'язалася цупка боротьба. Із середини партії спортсменки почали гостро грати на подачах одне одної, внаслідок чого в сьомому геймі українка першою зробила брейк. Досвідчена чешка відразу зробила зворотний брейк. Здавалося, що доля сету вирішуватиметься на тай-брейку, однак Козлова зуміла знову виграти подачу Плішкової та в наступному геймі подала на сет.

Другий сет був повністю за представницею Чехії. Кароліна Плішкова двічі "забрала" подачу українки й в жодному геймі на своїй подачі не дозволила Катерині розраховувати на брейк-пойнти.

Таким чином, путівка до 1/8 фіналу визначалася у третьому сеті. У середині партії тенісистки в чергове обмінялися брейками. Першою подачу суперниці взяла Козлова, однак не зуміла розвинути успіх. У дев'ятому геймі українка зробила ще один брейк і в наступному геймі подала на матч.

Зазначимо, що Козлова єдина представниця України на турнірі в Іспанії. Всі інші українки не подолали перше коло, а Плішкова стала кривдницею Даяни Ястремської.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram