В інтерв'ю PlayPro Media Овчиннікова висловила сподівання, що потрапить до залу та тренера Конора МакГрегора.

Читайте також Українка Овчинникова стала чемпіонкою світу з тайського боксу

Всім відомо, що такий відомий боєць як Конор МакГрегор тренується в Ірландії. Він там готується і в нього чудовий тренер. Коли мені запропонували поїздку тренуватися саме там – я дуже сподіваюся, що це буде саме той зал і той тренер, що в мене все складеться якнайкраще і я покажу свої результати у боях,
– сказала Овчиннікова.

Українська спортсменка переконана, що в Конора МакГрегора є чому повчитися.

Для мене Конор МакГрегор, окрім того, що хороший боєць, він дуже класний шоумен. Це завжди іде йому на руку. Я думаю, у нього є чому повчитися і сподіваюся, що так і буде,
– додала Олена.

Що відомо про Олену Овчиннікову?

Професійна кікбоксерка, займається змішаними бойовими мистецтвами.

Чемпіонка Європи зі змішаних бойових мистецтв у найлегшій ваговій категорії за версією ISKA (2009 рік), чемпіонка світу з кікбоксингу за версією WKA (2008, 2010 роки) та ISKA (2009, 2010 роки).

Чемпіонка Європи з кікбоксингу та тайського боксу за версією ISKA (2007 рік). Чемпіонка світу серед професіоналів з кікбоксингу за версією WKF (2010, 2016 роки).

Чемпіонка світу з тайського боксу муай-тай за найпрестижнішою версією WBC (2014 рік) та WMC-D1 у ваговій категорії 54 кг. (2015 рік).

У грудні 2019-го Олена у Львові перемогла француженку Сінді Сільвестр і стала чемпіонкою світу з тайського боксу за версією WBC.

Слідкуйте за останніми новинами спорту у нашому Twitter та Telegram.