Про це вона сказала у коментарі російському пропагандистському телеканалу, передає "Гордон".

Як відомо, канал знімав сюжет на борту літака, у якому летіли українські і російські спортсмени в Ріо.

Це якісь подвійні стандарти, тому що якось несправедливо, що навіть у тій же команді США люди, які відбували покарання, їдуть на Олімпіаду і беруть участь, а чисті російські спортсмени прийняти участі не можуть,
– заявила Погребняк.

Легкоатлетка додала, що її хлопець – російський легкоатлет Дмитро Сорокін, тож вона мріяла поїхати на Олімпіаду-2016 разом з ним. За словами Наталі Погребняк, він не вживав заборонених препаратів.

Підтримав спортсменку і старший тренер збірної України з легкої атлетики Костянтин Рурак, вважаючи несправедливим рішення МОК.

Легкоатлетка Єлизавета Бризгіна, вважає, що причиною дискваліфікації спортсменів російської збірної є політична складова.

Читайте також: Низка провідних країн прагне виключення Росії з Олімпіади-2016

"Праця вкладена спортсменами і не реалізована. Це найприкріше для будь-якого спортсмена і тренера, і всіх керівників. Дійсність дуже парадоксальна, і бажано, щоб вона не повторювалася", – вважає старший тренер збірної України з важкої атлетики Валентин Михайлов.

Нагадаємо, МОК не став повністю забороняти російським спортсменам брати участь у Олімпіаді 2016 року. Під заборону потрапила збірна Росії з легкої атлетики, крім однієї спортсменки, важкоатлети та чоловіча парна четвірка в академічному веслуванні.