На жаль, завдання може ускладнитися, якщо гру пропустить захисник Генрі Дугат, який продовжує відновлюватися після травми. У поточному сезоні Суперліги-Паріматч він зіграв в 6 матчах, де набирав в середньому 12,3 очка, робив 3,5 підбори та віддавав 3,7 результативні передачі.

Читайте також: Лень набрав 17 очок за "Атланту", Михайлюк відзначився влучним триочковим та інші результати НБА

До зустрічі з "Київ-Баскет" дніпряни готуються в доброму гуморі. Напередодні команда в чемпіонаті взяла гору над "Хіміком" – чинним чемпіоном України. А ось кияни на виїзді поступилися "Миколаєву" і опустилися на передостаннє місце в турнірній таблиці. Команда Айнарса Багатскіса тепер явно постарається надолужити згаяне в єврокубках, щоб зберегти за собою друге місце в групі та продовжити боротьбу за путівку в наступний етап.

"У нас була відмінна підтримка уболівальників в матчі з "Хіміком" вона зарядила хлопців на перемогу. Залу окреме дякую. Сподіваємося на таку ж атмосферу і під час матчу з "Київ-Баскет". Під питанням участь у грі Генрі Дугата. У нього травма була ще в Софії. Він робив величезне зусилля над собою, граючи з ушкодженою ногою, це справжній героїчний вчинок. Сподіваюся, що він відновиться до найближчого матчу, але останнє слово залишається за лікарями", – зазначив головний тренер БК "Дніпро" Денис Журавльов.

Потім "Дніпро" зіграє вдома проти "Цмоки-Мінськ" (20 листопада) та також вдома проти "Левські" (27 листопада). "Київ-Баскет" зіграє вдома проти "Левські" (20 листопада) та на виїзді проти "Цмоки-Мінськ" (27 листопада).