Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У першому заїзді санкарська пара Олександр Оболончик – Роман Захарків ледве не вилетіла з саней через помилку на віражах. Тож результат 48.316 секунди приніс їм лише 20 місце.

Другий заїзд також закінчився без вражаючих резутатів. Зрештою, українці посіли останнє місце у у санному спорті серед пар.

Читайте також: Олімпіада-2018: український саночник Андрій Мандзій викрив міністра спорту

Тріумфував на змаганнях німецький дует Тобіас Вендль – Тобіас Арльт, втретє здобувши чемпіонський титул. "Срібло" взяли австрійці Петер Пенц і Георг Фішер, а "бронзу" – ще одна санкарська пара з Німеччини Тонні Еггерта і Саші Бенекена.

Зазначимо, що це вже третій невдалий виступ для синьо-жовтих представників санного спорту. Серед одиночників ні жінки, ні чоловіки не змогли дістатися до фіналів. Рекорд України на Олімпійських іграх у цьому виді спорту – 23 місце Антона Дукача.

Загалом, українська збірна на Олімпіаді-2018 ще не здобула жодної нагороди. Найкращий результат українців – 14 місце біатлоністки Віти Семеренко у спринтерській гонці.

Читайте також: Росіян вигнали зі стадіону на Олімпіаді через прапор: фото

Нагадаємо, 14 лютого через ураган у південнокорейському Пхьончхані організаторам Олімпіади-2018 довелось внести корективи у графік змагань. Так, на добу довелось перенести жіночу індивідуальну гонку біатлоністок і слалом у гірськолижниць.