Чемпіон WBC налаштований на бій з українцем

Ронні Шилдс, тренер чемпіона світу в середній вазі за версією WBC Джермалла Чарло, – назвав Дерев'янченка головним претендентом на бій з американцем. Про це повідомляє Boxing Scene.

Варте уваги: Команда українця Дерев'янченка заговорила про бій з Альваресом

Прямо зараз у нас є хлопець, який перебуває на першому місці у світовому рейтингу, це Сергій Дерев'янченко. Ми стежимо за ним і він виглядає фаворитом на статус нашого наступного суперника,
– заявив Ронні Шилдс.

За даними The Atletic, бій відбудеться у вересні або жовтні. Сторони перебувають на фінальній стадії переговорів.

На кону буде стояти пояс чемпіона світу за версією WBC у середній вазі. Його отримав Джермалл Чарло після того, як чинного чемпіона Сауля Альвареса визнали франчайзинговим чемпіоном. При цьому сам Альварес піднявся у другу середню вагу.

Що відомо про Чарло?

30-річний американець ставав чемпіоном світу у 1-й середній вазі, а нині є чинним володарем титулу WBC у середній вазі. Непереможний боксер провів 30 бої на професійному ринзі.

У пріоритеті боксерів – Сауль "Канело" Альварес

Що Чарло, що Дерев'янченко прагнуть отримати бій з мексиканцем Саулем Альваресом. Та поки "Канело" відмовляється від зустрічі з обома боксерами.

ЗМІ повідомляли, що Альварес і Дерев'янченко проводять переговори про бій. Однак у мексиканця швидко спростували інформацію. Натомість команда українця розраховує, що бій відбудеться.

Третій шанс українця

  • Сергій двічі намагався завоювати титул IBF у середній вазі. У жовтні 2018 року Сергій програв Деніелю Джейкобсу.
  • Уже за рік Дерев'янченко отримав другий шанс. Він вийшов на бій проти Геннадія Головкіна, а на кону стояли два тилули – IBF та IBO. Хоча українець побував у нокдауні, протягом поєдинку саме він домінував. Однак перемогу суперечливим рішенням суддів віддали Головкіну.