Футболіст зазначив, що, якби знав про таку реакцію, то в Росію не поїхав би.

Читайте також: Український клуб розірвав угоду з футболістом після демонстративної подорожі до Росії

Я дійсно їздив до Пітера на чотири дні на запрошення родичів. Чесно кажучи, навіть припустити не міг, у що мені це виллється. Якби я знав, що через цю поїздки навколо мого імені буде стільки шуму, а клуб захоче розірвати контракт, то зрозуміло, що про цю поїздку я б і не замислювався.

"Дійсно, це викликало у мене шок. Але з іншого боку, чому, коли Андрій Шевченко під час війни з Росією відвідав хокейний матч в Пітері, то це не викликало настільки бурхливу реакцію в української спільноти, не було такого хайпа, як у випадку зі мною? Або, хоч Усик провів свій бій в Росії, але він як і раніше є бажаним героєм багатьох українських ЗМІ. Я все розумію, і згоден з будь-яким рішенням клубу з Волочиська. Приймаю його таким, яке воно є", – сказав Сікорський у інтерв'ю SportArena.

У поточному сезоні Першої ліги Сікорський провів за "Агробізнес" 18 матчів, забивши 8 голів і зробивши 2 результативні передачі. Раніше нападник виступав за "Зорю", алчевську "Сталь", "Геліос", "Миколаїв", "Верес", "Гірник-Спорт" і латвійський "Даугавпілс".