На цій посаді 38-річний Куликов замінить 41-річного Метта Грабба. При цьому Грабб, який працював з командою в минулому сезоні, залишається помічником Куликова, повідомляє SportArena.

У минулому сезоні збірна Великобританії U20 вилетіла з дивізіону 1В (третій у світовій ієрархії) в дивізіон 2А. Примітно, що головним конкурентом британців в боротьбі за виживання була Україна, а В'ячеслав Куликов працював асистентом в тренерському штабі Грабба.

Читайте також: Спорт IQ. Хокей

В'ячеслав Куликов – старший син відомого українського хокеїста і тренера Олександра Куликова, який в минулому сезоні очолював ХК "Кривбас" в УХЛ, а до цього працював в ряді українських команд та Національній збірної України.

Практично всю свою ігрову кар'єру В'ячеслав Куликов провів у Великобританії, і лише один сезон (2000/2001) відіграв в Україні в складі ХК "Беркут" (Київ) в Східно-Європейської хокейної лізі.

Останні два сезони Куликов працював головним тренером клубу Peterborough Phantoms, що виступає в другій за силою лізі Британії, а також асистентом головного тренера в молодіжній збірній Великобританії.