Для цього клуби представили по одній дівчині з їх фото. За умовами конкурсу, одна з фотографій обов’язково мала бути на ігровому майданчику.

Читайте також: Український баскетболіст Гладир став найкращим гравцем фіналу Ліги Чемпіонів

Окрім того, кожна з дівчат написала декілька слів про себе.

1. Ольга Самохіна. "Запоріжжя-ZOG".

Ольга в чірлідінгу всього 2 роки і вважає це виключно улюбленою справою, адже як можна не любити баскетбол і все, що з ним пов'язано. Оля сміливо може сказати, що зовнішня краса повинна доповняться позитивними внутрішніми якостями. Окрім конкурсів краси, Оля брала участь в телепроекті "Ліга Сміху" .В даний момент працює на телеканалі і не уявляє своє життя без зйомок і яскравих подій у житті. Також вважає, що кожна людина повинна бути щаслива, а щастя кожен розуміє по своєму.

2. Анастасія Давиденко. "Черкаські Мавпи"

Мене звати Анастасія і я представляю групу підтримки БК "Черкаські Мавпи" Golden Ladies. Велику роль в житті надаю фізичному та духовному розвитку. З дитинства я займалась спортом. Протягом 10 років народними танцями та 2 роки сучасними. На даний момент в мене не проходить жодного дня без тренувань. Займаюся фітнесом. Чудово володію трьома іноземними мовами. Вивчення мов дається мені легко. Я не уявляю своє життя без подорожей – без дослідження нових місць або відкриття невідомого в місцях, де вже була раніше. Я обожнюю екстрим. Політ на парашуті, дайвінг, сноубординг, водні лижі, вейкборд. Але моя мрія – це політ на вінгсьюті. Дуже люблю готувати щось незвичайне та смачне. По життю я оптиміст. Завжди прагну зробити своє життя та життя близьких добрішим та позитивним. Вважаю, що ніколи не потрібно зупинятися і працювати над собою. Дуже люблю баскетбол та свою роботу.

Читайте також: "Черкаські мавпи" вперше в історії стали чемпіонами України: як це було (фото та відео)

3. Анна Федоріщева. "Дніпро"

У групі підтримки Ultramarine Dance (БК Дніпро) з 2010 року по теперішній час.
КМС з художньої гімнастики. Призер міжнародних турнірів. Тренер з чірлідингу.
Танцюрист театру "International Ice and Snow Festival" Harbin (China). Танцюрист в "Fanta Wild Adventure" Xiamen (China).
Мною рухає постійна робота над собою, постановками, а також втілення ідей і задумів в реальність. Красива гра і бурхливі оплески змушують виходити знову і знову на паркет, а глядачам хочеться дарувати ще більше емоцій, які заряджають нашу команду на нові перемоги.

4. Дар'я Постнікова. "Будівельник"

Привіт! Я Даша! Мені 17 років і я наймолодша спортсменка в команді "Time out". Зі спортом мене зв'язала художня гімнастика ще в чотирирічному віці, але в 12 я закохалася у чірлідинг, і вже через рік вперше виступила на Чемпіонаті Світу. На сьогоднішній день я багаторазова чемпіонка України і Європи.
Коли подруга запропонувала мені спробувати себе в групі підтримки "Time out", я з радістю погодилася, тому що знала, що в ній працюють титуловані спортсменки, майстри спорту міжнародного класу, учасниці Чемпіонатів Світу та Олімпійських ігор. Працювати з ними і під їх керівництвом – честь для мене і велика відповідальність. І ось уже 2 роки цей колектив для мене другий дім. Це дуже круто бути частиною дружної спортивної сім'ї. Я рада, що можу своїм танцем підтримати улюблену команду "Будівельник", перемоги якої для нас завжди свято.

5. Анастасія Черчилль. МБК "Миколаїв"

У групі підтримки я з 2013 року. Займаюся танцями з 4 років, закінчила Миколаївський Коледж культури і мистецтв, спеціальність – хореографія. Люблю подорожувати і поєднувати це з танцями. Останні декілька років часто їду на контракти, але завжди повертаюся в Улюблену Команду. Я завжди рухаюся тільки вперед і добиваюсь всього сама.
Чому я можу перемогти? Тому що Миколаїв – місто наречених і у нас найкращі вболівальники в Україні!

Читайте також: Український футболіст Марко Девіч відсудив у російського клубу 40 мільйонів рублів, – ЗМІ

6. Ольга Голуб. "Авантаж-Політехнік"

Учасниця групи підтримки БК "Авантаж-Політехнік" "Loco Dance Team". Закінчила Харківську академію фізичної культури. Майстер спорту України з художньої гімнастики. Учасниця телепроекту "Супермодель по-українськи".
Успішно поєднує модельну кар'єру і спорт. Любить подорожувати і активни й відпочинок. Відкрита і позитивна! Надійний учасник колективу і друг.

7. Юлія Чернієнко. "БІПА-Одеса"

Юлії 19 років. Навчається в одеському училищі мистецтв та культури. Вже тривалий час Юлія займається танцями та обожнює це заняття.
Також обожнює вболівати за команду "БІПА-Одеса".

Варто зазначити, що у конкурсі беруть участь лише 7 претенденток. З етичних міркувань, поза голосуванням залишилася черлідерка з Южного, адже у "Хіміка" юнацька група підтримки.

Читайте також: "Хімік" виграв бронзу чемпіонату України з баскетболу

Проголосувати за дівчат можна на офіційній сторінці ФБУ.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram